Oproep voor dr. A.J. Swaakprijs 2024

AJN Jeugdartsen

Ben of ken jij iemand, een groep of instelling die zich op een bijzondere manier inzet voor de JGZ in Nederland? Meld deze dan aan voor de dr. A.J. Swaakprijs!

Met name wordt gedacht aan een oeuvre of onderzoeken, die betrekking hebben op deleeftijdsgroep 0-18 jarigen en die een preventief en/of gezondheidsbevorderend aspect in zich dragen. Gelet wordt op het wetenschappelijk niveau en op de toepasbaarheid in de praktijk van de JGZ.

Dr. A.J. Swaakprijs

De dr. A.J. Swaakprijs beoogt de kwaliteit van de jeugdgezondheidszorg (JGZ) in Nederland een stimulans te geven. De prijs wordt sinds 1987 tweejaarlijks uitgereikt.

Dit jaar vindt de prijsuitreiking plaats op 15 november 2024 tijdens de ledenvergadering van AJN Jeugdartsen Nederland in de Jaarbeurs Utrecht. De prijs bestaat uit een beeldje en een geldbedrag ter hoogte van € 5.000,-.

Aanmelden

Wil je voor deze prijs in aanmerking komen, of iemand nomineren? Stuur je inzending naar: jgzsecretariaat@twb.nl of per post via:

Secretariaat Stichting dr. A.J. Swaakprijs, p/a Thuiszorg West-Brabant, t.a.v. secretariaat JGZ, Postbus 1116, 4700 BC Roosendaal

Grote ordners en boeken dienen vergezeld te gaan van een samenvatting.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 augustus 2024.