Home > Agenda > Overig > Eusuhm 2022
29 september, 2022
van: 29 sept. tot: 2 okt.

Eusuhm 2022 vindt plaats op 29 september – 2 oktober in Split, Kroatie.

We hebben er lang naar toe geleefd, en nu is bijna zover: over 10 weken begint het 21ste Eusuhm congres in Split, Kroatië. Laat je inspireren door buitenlandse collega’s, haal nieuwe kennis op en vergroot je netwerk met internationale contacten. Zo leerzaam om eens in andermans keuken te kijken.

Abstracts en accreditatie
De organisatie is hard aan het werk om alle ingezonden abstracts in te delen en het programma samen te stellen, oftewel als presentatie, of als poster. Accreditatie wordt aangevraagd zodra het programma bekend is en op de website is gepubliceerd. We verwachten eind juli meer te weten.

Start en einde congres
Diverse collega’s vroegen over start en einde van het congres. Wat we kunnen vertellen is dat de opening plaatsvindt op donderdag 29 september om 12.00 uur; de afsluiting is op zondag 2 oktober om 12.00 uur.  Op de openingsdag is er een welkomstreceptie in de avond, vrijdag kun je na afloop van de congres dag mee met een speciaal voor ons georganiseerde ‘City Tour’ en tenslotte vindt zaterdagavond het diner plaats, inclusief zang. Degenen die al langer meedraaien bij Eusuhm congressen, weten hoe leuk dit laatste is. Alle deelnemende landen brengen tijdens het diner hun nationale liederen ten gehore, met veel overtuiging, plezier en passie. Wij Nederlanders doen altijd volop mee, liefst in een outfit met een oranje accent.

En niet onbelangrijk, de omgeving. Die is prachtig! Goed voor een plezierig vakantiegevoel. Als het kan, blijf dan een dagje of langer in de regio en ontdek wat Kroatië te bieden heeft.

Kortom, veel redenen om af te reizen naar Split. Na zo’n lange tijd van contacten-op-afstand, zien we er ook echt naar uit om collega’s fysiek te ontmoeten in Split. Jij komt toch ook?? Inschrijven kan nog altijd. Ga naar de website van het congres.

‘Ik hoop natuurlijk, dat er vanuit Nederland veel inzendingen komen voor presentaties, workshops en posters. We hebben echt wat te vertellen als het gaat over de zorg voor jeugd!’

Hartelijke groet,
Henrique Sachse
President of Eusuhm