Collegiaal advies over zorg en behandeling van eetstoornissen? Bel K-EETi!

AJN Jeugdartsen

Herken je symptomen van een eetstoornis, maar weet je niet welke stappen te zetten? Wat te doen als een patiënt al is aangemeld voor een behandeling, maar nog op de wachtlijst staat? Hoe te handelen bij complexe casuïstiek of co-morbiditeit? Advies in handvatten voor een gezin?

De afgelopen tijd zochten veel collega’s contact met K-EETi met vergelijkbare vragen. K-EETi (Ketenaanpak Eetstoornissen Informatie) is een telefonische advieslijn voor zorg- en jeugdhulpprofessionals. Iedere werkdag bereikbaar tussen 12.00 en 13.00 uur via 085-760 3375. 

De experts die advies geven bij K-EETi zijn zorgprofessionals met ruime ervaring en expertise in de zorg voor en behandeling van kinderen en jongeren met een eetstoornis, zoals kinder- en jeugdpsychiaters, kinderartsen en verpleegkundig specialisten.

Bij K-EETi kun je als zorgprofessional casuïstiek bespreken. De experts van K-EETi denken mee en geven praktisch en inhoudelijk advies over de zorg voor kinderen en jongeren met een eetstoornis en hun ouders.

Lees meer.