Home > Vakinhoudelijk > Artikelen AJN

JA! 56 Klimaat

Het Klimaat is een hot item! Laat dit magazine jou als jeugdarts inspireren. Lees hier de JA! van november 2022. Meerdere JA’s! terug lezen? OVERZICHT. Wil je een bijdrage leveren aan JA! 57, contact dan de hoofdredactie (Roselin van der Torren).  

JA! 54 Prematuur

Prematuur. Over een positieve benadering richting ouders, de ontwikkeling van aandachtsvaardigheden, de GroeiGids en app, en meer. Lees hier de JA! van april 2022.

JA! 53 Leven lang leren

Een leven lang leren, voor wie geldt het niet? Laat dit magazine jou als jeugdarts inspireren! Lees hier de JA! van november 2021. Meerdere JA’s! terug lezen? OVERZICHT. Wil je een bijdrage leveren aan JA! 54 (wij zoeken nog schrijvers voor januari 2022), mail dan de redactie.

JA! 50 Vaccineren

Blader hier door JA! 50 Vaccineren. -Met een interview met staatssecretaris Paul Blokhuis -Aandacht voor het werk van een vaccinontwikkelaar -En de JA-redactie interviewde onze vicevoorzitter Marjolein van der Laan KLIK HIER.

JA! 49 Crisis

Met een artikel over digitale opties in coronatijd, een interview met AJN-lid Calixte Veerman, en … kunnen we met minder JGZ-contactmomenten toe?