Home > Vacature Landelijk bestuur: twee personen

In verband met het aftreden van één van de bestuursleden en uitbreiden naar negen personen zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega’s die het bestuur willen komen versterken. Heb je ambitie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat levert het op?
Verbreding van je netwerk, samenwerken met leuke collega’s, kennis over JGZ in de meest brede zin, specifieke scholingen met betrekking tot (social) media én natuurlijk bestuurservaring!

Ben je iemand
Die de handen uit de mouwen steekt? Met teamgeest en kennis van zaken? Die problemen van alle kanten wil bekijken? Het leuk vindt om in een team samen te werken, maar ook zelfstandig aan de slag kan? Stuur dan je CV en motivatie naar secretariaat@ajnjeugdartsen.nl

Werkzaamheden
Vertegenwoordiging van de AJN op jouw aandachtsgebied eventueel samen met nog een mede-bestuurslid.
Meedenken, mede-vormgeven en meebeslissen over de koers van de AJN. Prioriteiten voor de jeugdartsen van nu en de toekomst vaststellen. On-en offline communicatie zowel in- als extern. Onderhouden contacten met ketenpartners.

Startdatum
Na een korte inwerk-introductieperiode volgt de benoeming in de eerstkomende ALV.

Tijdsinvestering
Afhankelijk van portefeuilles ca 2-4 uur per week.

Vergadergegevens
Elke maand een bestuursvergadering van 3 uur in Utrecht of via Zoom (was om en om). Twee keer per jaar een overleg met de ABC-raadsleden en een missie-visiedag. Twee keer een training van een dagdeel. Overleggen met ketenpartners of bijeenkomsten met commissies. In september een beleidsweekend van twee dagen.

Kosten/vergoedingen
Jaarlijkse vrijwilligersbijdrage, vergoeding van reis- en onkosten, iPad vergoeding of eentje ter beschikking.

Huidige bestuursleden
Astrid Nielen; voorzitter, Marjolein van der Laan; vice-voorzitter, Jacqueline Deurloo; secretaris, Anneke Witt; penningmeester, Caroline Schouten, Irene Peters, Raquel Abrahams.

Nadere informatie bij: Astrid Nielen per mail: voorzitter@ajnjeugdartsen.nl of secretariaat@ajnjeugdartsen.nl of per telefoon: 085-489 4980 en vraag naar Yvonne de Vette of Tinneke Beirens.