Home > Gezocht: jeugdarts met ruime ervaring Van Wiechenonderzoek (VWO)

TNO is op zoek naar een jeugdarts 0-4 jaar met ruime ervaring in het uitvoeren van het Van Wiechenonderzoek (VWO). Bij voorkeur is de jeugdarts ook opgeleid tot VWO-instructeur. De jeugdarts krijgt (samen met een andere jeugdarts) een tweedaagse train-de-trainer vanuit de Wereldgezondheidsorganisatie.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 maart, in Leiden. Een tweede datum wordt nog gepland. De jeugdarts traint vervolgens ongetrainde veldwerkers voor het afnemen van ontwikkelingskenmerken voor een wereldwijde validatiestudie naar een nieuw ontwikkelingsinstrument voor kinderen. Deze training duurt drie dagen en wordt gepland in april of mei in Leiden. De jeugdarts zal back up (voor de andere jeugdarts) zijn voor deze training van veldwerkers. Het kan dus zijn dat de jeugdarts uiteindelijk de training zelf niet gaat geven.

Totale tijdsinvestering: 16 tot ca 50 uur. Er is een vergoeding beschikbaar op persoonsniveau of via vergoeding aan een JGZ-instelling. Bij interesse of voor meer informatie s.v.p. contact opnemen met Yvonne Schönbeck, yvonne.schonbeck@tno.nl.