Home > 2 Vacatures Landelijk bestuur

In verband met aflopen van het bestuurstermijn van 2 bestuursleden zijn wij op zoek naar 2 nieuwe collega’s die het bestuur willen komen versterken. Heb je ambitie? Dan zijn we op zoek naar jou! Heb jij  interesse in onderwijs & opleiding meld je dan, want deze portefeuille heeft versterking nodig. Ook jeugdartsen met specifieke ervaring in 0-4 jaar worden gevraagd te solliciteren. Ligt je interesse meer op ander vlak dan nodigen we je natuurlijk ook graag uit om ons te komen versterken.

Wat levert het op?

Verbreding van je netwerk, samenwerken met leuke collega’s, kennis over JGZ in de meest brede zin, specifieke scholingen m.b.t. (sociale) media én natuurlijk bestuurservaring!

Ben je iemand

Die de handen uit de mouwen steekt? Met teamgeest en kennis van zaken? Die problemen van alle kanten wil bekijken? Het leuk vindt om in een team samen te werken, maar dat ook zelfstandig kan? De toekomst van het vak van de Jeugdarts graag mede vorm wil geven? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar secretariaat@ajnjeugdartsen.nl

Werkzaamheden

Je zal als bestuurslid het aanspreekpunt zijn voor onderwerpen die in overleg worden vastgesteld. Je wordt hierbij ondersteund door het Bedrijfsbureau. Meedenken, medevormgeven en meebeslissen over de koers van de AJN. Prioriteiten voor de jeugdartsen van nu en de toekomst vaststellen. On-en offline communicatie zowel in- als extern. Onderhouden van contacten met ketenpartners.

Startdatum

Na een korte inwerk-introductieperiode is de benoeming in eerstkomende ALV.

Tijdsinvestering

Afhankelijk van portefeuilles ca 4-6 uur per week.

Vergadergegevens

Elke maand een bestuursvergadering van drie uur in Utrecht of via Zoom (om en om). Twee keer per jaar een overleg met de ABC-raadsleden en een missie-visiedag. Twee keer een training van een dagdeel. In september een beleidsweekend van twee dagen. Overleg wanneer nodig met collega’s van het Bedrijfsbureau.

Kosten/vergoedingen

Jaarlijkse vrijwilligersbijdrage, vergoeding van reis en onkosten, I-pad vergoeding of een beschikbaar.

Huidige bestuursleden

Petra de Jong; voorzitter, Raquel Abrahams; vice-voorzitter, Jacqueline Deurloo; secretaris;, Malon Van den Hof; penningmeester, Caroline Schouten, Irene Peters, Martijn Spoelstra, Afke Lukkes, & Kelli Tiggelman.

Nadere informatie bij: het bedrijfsbureau. Mail naar: secretariaat@ajnjeugdartsen.nl of pak de telefoon: 085-489 4980 en vraag naar Tinneke Beirens of Yvonne de Vette.