Home > Nieuws > Nieuws vak > Regionale kenniswerkplaatsen jeugd (RKJ) delen kennis op vernieuwde website

Op de vernieuwde website www.werkplaatsenjeugd.nl vindt u het laatste nieuws over de projecten, onderzoeken en opbrengsten. En leest u aan welke vraagstukken zij werken. Vanaf begin november vindt u hier ook de geplande Meet & Greet sessies met de werkplaatsen.

Dit najaar zijn de 15 regionale kenniswerkplaatsen jeugd (RKJ) officieel van start gegaan. De komende 4 jaar gaan zij aan de slag met maatschappelijke vraagstukken op het gebied van jeugd. Ben je benieuwd op welke vragen de werkplaats in jouw regio zich richt? Of ben je geïnteresseerd in een bepaald thema en wil je weten welke werkplaatsen zich met dat thema bezighouden, en wat je voor elkaar zou kunnen betekenen? Maak kennis met de RKJ’s tijdens de digitale meet & greet sessies!

In de maand november organiseren de kenniswerkplaatsen meet & greet sessies. Iedereen die graag meer te weten wil komen over een bepaalde werkplaats, kan deelnemen aan zo’n sessie. In de Agenda vind je een overzicht van de sessies en informatie over hoe je je kunt aanmelden.

Bron: ZonMW