Home > Nieuws > Nieuws vak > Inschrijving geopend voor Maternal and Child Health Handbook conferentie 2020 in Amsterdam

Op 8-9-10 juli 2020 vindt de Internationale Maternal and Child Health (MCH) Handbook
conferentie in Amsterdam plaats, met als thema ‘Kansrijke Start voor elk kind’. De inschrijving voor de conferentie is geopend. Ook kunnen abstracts ingediend worden.

Focus op de eerste 1000 dagen
De focus van de MCH Handbook conferentie 2020 ligt op de eerste 1000 dagen, van conceptie t/m het 2e levensjaar. Sprekers vanuit de hele wereld vertellen hoe zij zwangeren en jonge ouders bereiken en hoe het MCHHandbook als voorlichtingstool wordt ingezet om gezondheid van moeder en kind te bevorderen met preventieve voorlichting, ook aan kwetsbare groepen, over o.a. voeding, gezondheid, groei en ontwikkeling, leefstijl en stress regulatie. Bekijk het programma en schrijf je direct in via: https://conference.mchhandbook.com

Ontmoet collega’s vanuit de hele wereld! Dé kans om je blik te verruimen
Niet eerder kwamen zoveel internationale sprekers en deelnemers bijeen om hun ervaringen en ideeën op het gebied van preventieve zwanger- en kindzorg te delen.
Werk jij als zorgprofessional, wetenschapper of beleidsmaker met of voor (aanstaande) ouders? Wil je kennis opdoen en ervaringen delen? Meld je dan aan!

Wil je kennis delen?
Heb jij een onderzoek op het gebied van preventie in de 1e 1000 dagen, dat je wilt delen? Dien een abstract in vóór 15 februari 2020 via https://conference.mchhandbook.com/abstract-registration

Achtergrondinformatie
GroeiGids is het Nederlandse Maternal and Child Health Handbook. Met de serie GroeiGidsen,
groeigids.nl en de GroeiGids app bieden we (aanstaande) ouders betrouwbare voorlichting op maat en ondersteuning in alle leeftijdsfases. De GroeiGids ondersteunt het werk van onder meer verloskundigen, gynaecologen, kraamzorgorganisaties en de Jeugdgezondheidszorg. Omdat wij geloven dat betrouwbare informatie voor (aanstaande) ouders en het versterken van verbinding tussen professionals cruciaal is voor effectieve zorgverlening maken wij ons hard voor inzet van MCH Handbook als voorlichtingstool wereldwijd. Wij zijn dan ook de trotste organisator van de MCH Handbook conferentie 2020 in Amsterdam.

Bron: persbericht Groeigids / GGD Amsterdam