Home > Agenda > Overig > Skills praktijkleren andere leeftijdsgroep 0-18
06 november, 2019
van: 9.30 tot: 16.30
NSPOH, Utrecht

Doe mee:


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Als jeugdarts dien je je te bekwamen in de jeugdgezondheidszorg voor jeugdigen van alle leeftijden tot achttien jaar. Maar meestal werk je met een specifieke leeftijdsgroep. Dan doe je dus weinig ervaring op met de andere leeftijden. Wil je de vaardigheden trainen om zelfstandig te werken met jeugdigen van nul tot achttien jaar? Doe dan deze eendaagse module.

Je kunt een keuze maken uit verschillende workshops, waarin we je naast inhoudelijke kennis ook vaardigheden leren op het gebied van visus, VOV en Van Wiechenonderzoek en groei (specifiek nul tot vier jaar).

Daarnaast zijn er workshops die in het teken staan van jeugdigen tussen de vier en de achttien jaar. Je traint de vaardigheden die je nodig hebt bij onderzoek naar motoriek en audiometrie bij deze leeftijdsgroep.

Voorafgaand aan het onderwijs maak je voorbereidende opdrachten. De vaardigheden worden geoefend met andere deelnemers en, bij sommige onderwerpen, aan de hand van eigen videobeelden. Op basis van leerwensen van deelnemers kunnen ook andere onderwerpen aan bod komen.

Meer informatie: NSPOH