Home > Agenda > Overig > Online Samen Toekomst Maken, tweede editie
27 oktober, 2020
De Fabrique, Utrecht

Vanwege de nieuwe Coronamaatregelen wordt het event volledig online, met ook nog een online pre-events op 22 oktober

Na een geweldig event op 16 april 2019 gaan we op 27 oktober 2020 opnieuw Samen Toekomst Maken. Om kennis, tools, ervaringen en vraagstukken over (digitale) innovatie in het jeugddomein bij elkaar te brengen op één plek. Om samen met én van elkaar te leren hoe je fundamenteel anders kunt innoveren en om stil te staan bij de rol die digitalisering daarin kan spelen. Nooit eerder hebben zoveel sectoren gezamenlijk een thema omarmd. Een uniek event dus!

Voor wie?
Het event is voor iedereen belangrijk die werkzaam is in het jeugddomein. Of je nu betrokken bent als ambulant hulpverlener, bestuurder, (IT)-manager, psycholoog, psychiater, arts, jeugdbeschermer, beleidsadviseur, groepsbegeleider, communicatieprofessional, wijkteamprofessional, verpleegkundige of anderszins: met innovatie hebben we allemaal te maken! Het programma heeft dan ook voor ieder wat wils. Heb je hulp nodig bij je keuze voor de programmaonderdelen? Mail ons dan op info@samentoekomstmaken.nl.

Wat is er te doen?
Maak kennis met bestaande innovaties op de ‘playground’ en ervaar de toepassingen zelf.
Volg workshops en/of masterclasses over praktische, bestuurlijke en ethische vraagstukken over (digitale) innovatie in het jeugddomein en deel die kennis vervolgens in jouw organisatie.
Versterk jouw landelijk netwerk met digitale pioniers, wetenschappers, bestuurders en andere professionals. Deel ervaringen en leer van elkaar.
Ontdek hoe nieuwe vormen van innoveren, samen met jongeren en professionals, leidt tot ‘anders’ ontwikkelen en implementeren.

Jeugddomein zet gezamenlijk in op innovatie tijdens tweede editie Samen Toekomst Maken: KLIK HIER voor alle info.
Er zijn 40 workshops, verdeeld over vier thema’s: Karakters, Vakmanschap, Welzijn & Gezondheid en Ruimte creëren.