Home > Agenda > Overig > Nascholing Hero Baby: Gezond en gelukkig?
01 oktober, 2019
van: 13.00 tot: 17.00
Soesterberg,

Doe mee:


[contact-form-7 404 "Not Found"]

In de praktijk ziet u ongetwijfeld kinderen met onbegrepen en langdurige (buik)klachten verschijnen. Op 1 oktober houdt Hero Baby, in samenwerking met Dr. Judith Kocken en jeugdarts Wico Mulder, een inspirerende middag over dit onderwerp. Want wat zijn nu precies die onbegrepen en langdurige (buik)klachten en hoe vaak komt het voor? Daarnaast gaan we in op wat de rol is van het kind, maar ook wat uw rol hierbij is als professional.

Dr. Judith Kocken en Wico Mulder delen met u de laatste inzichten over een effectieve communicatie tussen jeugdartsen en -verpleegkundigen en andere (para)medische betrokkenen (school, psychologen, gezin, sport) in de vorm van multidisciplinaire kennisuitwisseling, bij de behandeling van kinderen met langdurige en onbegrepen (buik)klachten. Inge Tissen zal als voorzitter de middag leiden.

Het doel van deze middag is het vergroten en verbeteren van de deskundigheid en het medisch handelen ten aanzien van onbegrepen en langdurige (buik)klachten aan de hand van de laatste kennis en wetenschappelijke inzichten (evidence based medicine).

Inschrijven kan, onderaan DEZE PAGINA