Home > Nieuwe leden voor de website en nieuwsbrief-commissie

Websitecommissie

De huidige websitecommissie bestaat uit drie leden. Twee van de drie huidige commissieleden hebben hun zittingstermijn van zes jaar al ruim overschreden, tijd voor vernieuwing.

De website-commissie zoekt dus met spoed versterking. We zoeken mensen die het leuk vinden om  nieuwsitems te zoeken die interessant voor collega-jeugdartsen zijn, maar ook iemand die de agenda met scholingen bijhoudt.

Een nieuw lid heeft twee opties;
– de nieuwsitems zelf plaatsen met beeld erbij (WordPress) of
– de linkjes naar deze berichten/artikelen mailen naar communicatie@artsenjgz.nl (dat houdt in dat je zelf niet hoeft te plaatsen; dat scheelt tijd/moeite). Het gaat dan puur om jouw vakinhoudelijk oog voor nieuws.

Interesse? Lees dan vacature website commissie

Nieuwsbriefcommissie

De AJN-Nieuwsbrief zoekt een twee redacteuren. Er zijn nu twee redacteuren, waarvan een de zittingstermijn van zes jaar al ruim overschreden heeft.

Eenmaal per maand wordt de nieuwsbrief uitgebracht. De nieuwtjes staan al op de website onder interessant voor jeugdartsen. Je maakt een selectie uit deze nieuwtjes voor de nieuwsbrief. Het secretariaat van de AJN maakt er een mooie nieuwsbrief van en vult deze aan met nieuws uit het bestuur.

Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Interesse? Lees dan hier de vacature-nieuwsbrief-redactie