Home > Landelijke commentaarronde JGZ-richtlijn taalontwikkeling

Het NCJ nodigt JGZ organisaties uit om te reageren op het concept van de JGZ-richtlijn Taalontwikkeling. De richtlijn wordt ontwikkeld door TNO in opdracht en met financiering van ZonMw. De conceptversie voor de praktijktest en de landelijke commentaarronde is beoordeeld door de Richtlijnadviescommssie (RAC) van het NCJ. Nu is het tijd om zoveel mogelijk feedback uit de praktijk op te halen. U kunt tot 1 november reageren. 

De nieuwe richtlijn wordt op dit moment in de praktijk getest. Nu start ook de schriftelijke landelijke commentaarronde. De richtlijnontwikkelaars zijn vooral benieuwd naar:

  • Is de richtlijntekst voldoende concreet?
  • Is de richtlijn praktisch uitvoerbaar?
  • Staan er onjuistheden in?

De richtlijn is te bekijken op de richtlijnenwebsite van het NCJ. Omdat het een conceptrichtlijn is heb je daarvoor een inlogcode nodig. Deze kan opgevraagd worden via caren.lanting@tno.nl. Via haar ontvang je dan ook een tabel waarin je commentaar op de richtlijn kan geven. De werkgroep bundelt de ontvangen commentaren en verwerkt deze in een definitieve versie van de richtlijn.

Opmerkingen op de conceptrichtlijntekst kunnen in de commentaartabel vóór 1 november 2017 per e-mail gestuurd worden naar Caren Lanting van TNO via: caren.lanting@tno.nl.