Home > Nieuws > Nieuws vak > GroeiApp wordt: ‘GroeiGids app’

De GroeiGids heeft de GroeiApp vernieuwd: de app gaat verder onder de naam ‘GroeiGids app’.

Naast een nieuwe en frisse vormgeving, is een aantal functionaliteiten verbeterd. Ouders kunnen groeicurves van verschillende kinderen vergelijken, doorgekomen tandjes makkelijk aanvinken en zelf keuzes maken voor kleurgebruik.

Bovendien kunnen ouders in de vernieuwde app berichten direct op de tijdlijn lezen en alle gevalideerde informatie van groeigids.nl direct kunnen opzoeken.

GroeiGids app
Met de GroeiGids app kunnen (aanstaande) ouders sinds 2012 de ontwikkeling en groei van hun kind bijhouden vanaf de zwangerschap tot en met de puberteit. Door het toevoegen van foto’s en video’s maken zij zo een mooi groeialbum dat ze (als pdf) kunnen bewaren als herinnering voor later.Daarnaast biedt de app een berichtenservice met betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden die aansluit bij de duur van de zwangerschap en/of de leeftijd van het kind.
De app telt inmiddels meer dan 190.000 gebruikers.

Voor jeugdarts + aanstaande ouders
De GroeiGids ondersteunt het werk van verloskundigen, kraamzorg-organisaties en de Jeugdgezondheidszorg. Met de serie GroeiGidsen, groeigids.nl en de GroeiGids app bieden we (aanstaande) ouders betrouwbare voorlichting en ondersteuning in alle leeftijdsfases.

Meer informatie is te vinden op www.groeigids.nl en te volgen op Twitter @GroeiGids, Facebook en Instagram. Je vindt dit nieuwsbericht ook op de website.