Home > Agenda > Vroege Ontwikkelingsstoornissen
07 september, 2017
van: 14.30 tot: 21.00
Cinemec, Utrecht

Voortdurend is op elk terrein van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland een enorme hoeveelheid nieuwe informatie beschikbaar. De vroege ontwikkelingsstoornissen zijn op die regel geen uitzondering, zacht gezegd!

Het doel van het 2e Jaarsymposium Vroege Ontwikkelingsstoornissen, dat op donderdag 7 september 2017 in Utrecht plaatsvindt, is dan ook om betrokken GGz-professionals te informeren over de voor de dagelijkse praktijk belangrijkste ontwikkelingen en trends. En dat, in de volle breedte van het aandachtsgebied.

Onder voorzitterschap van prof. dr. Wouter Staal bespreekt die dag een keur aan betrokken deskundigen tijdens een serie bondige ‘key-note’ presentaties en twee capita selecta, de voor diagnostiek en behandeling meest relevante ontwikkelingen.

Kortom, een belangrijke gelegenheid voor (K&J) psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, orthopedagogen, spv’n, kinderartsen en jeugdartsen om zich op de hoogte te stellen van de laatste stand van zaken op het vlak van deze belangrijke ontwikkelingsstoornissen.

Kosten: Het inschrijfgeld bedraagt € 295,- en is incl. symposiummaterialen, koffie/thee en maaltijd. A(N)IOSsen en voltijdstudenten betalen € 175,-.

Accreditatie is aangevraagd

Zie hier voor programma en inschrijven