Home > Agenda > Voor de Jeugd Dag!
05 november, 2018
Amsterdam,

Doe mee:


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Op maandag 5 november 2018 houden de ministeries van VWS, VenJ, OCW, het NJi en de VNG voor de zesde keer de ‘Voor de Jeugd Dag’. Ook dit jaar vindt de Voor de Jeugd Dag plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Een dag vol verrassende ontmoetingen, pittige discussies, kruisbestuivingen en bruisende activiteit, waar deelnemers kennis en informatie vinden, maar ook inspiratie en waardevolle netwerkcontacten aan over houden.

Merkbaar beter voor de jeugd!
Zet 5 november alvast in je agenda en kijk uit naar een dag die in het teken staat van ‘Merkbaar beter voor de jeugd!’. De drie landelijke programma’s van VWS ‘Zorg voor Jeugd’, ‘Kansrijke Start’ en ‘Geweld hoort nergens thuis’, staan centraal samen met de 4 hoofdthema’s op deze Voor de Jeugd Dag editie:

  • kinderen groeien zo thuis mogelijk op.
  • iedere jongere in de jeugdhulp een mentor.
  • ieder kind weet dat veilige relaties normaal zijn.
  • goed ouderschap en veilige hechting in de eerste 1000 dagen.

Overal in de diverse paviljoens en op het Jeugdplein zullen inspirerende voorbeelden te zien en te horen zijn hoe we de jeugdhulp merkbaar beter maken en er samen voor kunnen zorgen dat kinderen in ons land zich kunnen ontwikkelen en meedoen.

Deze dag wil je er bij zijn!

Je kunt zelf het programma mede bepalen door een bijdrage in te sturen. Een jury kiest de beste inzendingen uit. Wij willen je er op wijzen dat je tot en met vrijdag 25 mei 2018 een bijdrage kunt indienen via de website.

Inschrijven voor de Voor de Jeugd Dag 2018
Inschrijven als deelnemer is nog niet mogelijk. Zodra het programma gereed is, gaat de inschrijving van start. Dit kan vanaf dinsdag 11 september 2018, via de website www.voordejeugddag.nl. Wees er snel bij! De beschikbare plekken waren afgelopen jaren in een rap tempo gevuld.