Home > Agenda > Van der Lem symposium: een goed begin
21 september, 2018
van: 9.30 tot: 16.45
Koninklijk Instituut voor de Tropen, Mauritskade 63, Amsterdam

Doe mee:


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Het Van der Lem symposium 2018 is onderdeel van de symposiumreeks die de naam draagt van Truus van der Lem, oud directeur van de NSDSK. Dit keer wordt het Van der Lem symposium gecombineerd met het 65 jarige jubileumsymposium van de NSDSK.

Thema

Het thema is: Een goed begin. Een symposium over de eerste levensjaren van dove en slechthorende kinderen. Het Van der Lem symposium is ook dit keer weer op een bijzondere locatie; Het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Het is een programma met sprekers uit binnen- én buitenland; Roberta Golinkoff, Teresa Ching, Hedwig van Bakel, Evelien Dirks en Lizet Ketelaar. Daarnaast staan er een aantal verrassingen op het programma.
Kosten en aanmelden

De prijs voor deelname aan het Van der Lem symposium is € 75,00. U kunt zich hier aanmelden. De NSDSK schenkt het volledige bedrag aan Stichting WanaZiwi een naaischool in Dodoma Tanzania, die praktijkonderwijs biedt aan dove kinderen (aansluitend op het basisonderwijs) waarna ze als gediplomeerd vakvrouw of vakman aan de slag kunnen. U kunt ook een extra bedrag schenken aan Stichting WanaZiwi via de NSDSK, klik hier als u wilt doneren.

Bron: NSDSK