Home > Agenda > Overig > Terugkomdag voor gecertificeerde visusinstructeurs
17 mei, 2018
van: 9.30 tot: 16.30
Utrecht

Werk jij als NCJ gecertificeerd VisusInstructeur en wil je je kennis verdiepen over de achtergronden en technieken van het Visusonderzoek? Wil je je vaardigheden verbeteren in het overbrengen van deze kennis aan JGZ professionals? Doe dan deze geaccrediteerde, eendaagse module.

Hoe je feedback geeft op de uitvoering van het VOV en Visusonderzoek

Je kunt deze module volgens als bij- of nascholing.

In deze terugkomdag wisselen we presentaties, oefeningen en discussies met elkaar af. Elke terugkomdag richt zich op de verdieping van kennis over de visuele ontwikkeling van het jonge kind. Afhankelijk van de behoefte van de deelnemers worden specifieke aspecten uitgelicht. Je oefent inhet overdragen van deze kennis en staat stil bij de valkuilen. Je brengt videofragmenten mee en je krijgt daar feedback op van de docent en de andere deelnemers. Er is ook uitgebreid tijd om ervaringen uit te wisselen over bijvoorbeeld de uitvoering van het trainingsbeleid binnen de eigen organisatie. Hoe is de training van nieuwe werknemers geregeld? En welk instructiemateriaal gebruik je?

Na afloop van deze eendaagse module:

  • heb je je verder ontwikkeld in het overdragen van en op deskundige wijze feedback geven op de uitvoering van het VOV en Visusonderzoek.
  • heb je je kennis over de visuele ontwikkeling van het jonge kind verdiept.

Meer informatie: NSPOH