Home > Agenda > AJN-dagen > NVK-AJN dag 21 juni 2019
21 juni, 2019
Arnhem,

Doe mee:


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tijdens deze editie is er onder meer aandacht voor de privacy van jouw cliënten. Onder de titel ‘Een jaar AVG: hoe nu verder?’ geeft hoogleraar forensische geneeskunde en gezondheidsstrafrecht Wilma Duijst een weergave van de juridische lijnen voor toestemming en informatieverstrekking. Vragen als: ‘Met wie mag en met wie moet je informatie delen?’ en ‘Van wie heb je dan toestemming nodig?’, leveren veel hoofdbrekens op. Die hoofdbrekens zijn zeker niet minder geworden met de inwerkingtreding van de AVG. De zorgprofessional die zowel met kinderen als ouders werkt, krijgt een handreiking hoe om te gaan met alledaagse en minder alledaagse problemen.
Ook praten Koen Joosten en Mascha Kamphuis je bij over het probleem van Ondergewicht en krijg je van Jolanda Schieving en Inge Tissen adviezen en handvatten om gedragsproblemen beter te kunnen duiden.

PROGRAMMA.

Extra: de donderdagavond
Nieuw dit jaar is een Programma op donderdagavond met twee inspirerend lezingen over de 7 zintuigen en Acceptatie, wat moet het brein daarmee waarvoor je van harte bent uitgenodigd.

Kortom: ontmoet inspirerende sprekers, indrukwekkende ervaringsdeskundigen en natuurlijk jouw collega’s tijdens de AJN NVK Dag 2019.

Blok de datum in jouw agenda: donderdagavond 20 juni + vrijdag 21 juni 2019.

Er is veel meer, klik hier voor meer informatie en inschrijven.

De AJN NVK Dag is een samenwerking tussen AJN, NVK en SCEM.