Home > AJN > Lid worden

Ben jij jeugdarts? Sta je voor de positie en de kwaliteit van je vak? Wil je met collega’s bijdragen aan de toekomst en doorontwikkeling?

Word dan lid van de AJN!

De AJN (Jeugdartsen Nederland) is de wetenschappelijke vereniging van én voor jeugdartsen.

Ambitie

De AJN heeft de ambitie preventie te positioneren in het veld van de (gezondheids)zorg voor de jeugd. Ze draagt actief bij aan de kwaliteit, wetenschappelijke onderbouwing en innovatie van deze zorg en aan de ontwikkeling van beleid rondom jeugd, met name in JGZ. Jeugdartsen bevorderen preventie als specialist van de opgroeiende jeugd: als verbinder, als community doctor, als zorgverlener, als beleidsadviseur en als onderzoeker.

Grote vertegenwoordiging

De AJN telt ruim 1150 leden en streeft ernaar alle jeugdartsen (werkzaam in de JGZ en daarbuiten) te verenigen. Wil je meer weten over de voordelen van lidmaatschap lees dan de 180213 Infofolder AJN 2018 v2.

Lidmaatschap

Ben je overtuigd van de voordelen van het lidmaatschap van de AJN, meld je dan snel aan. Lid worden kan heel makkelijk via het aanmeldformulier. Maar ook via de mail. Door lid te worden van de AJN, word je automatisch lid van de KAMG en de KNMG.

Nieuwe leden krijgen korting voor AJN

Nieuwe leden betalen de eerste 6 maanden van een volledig contributie jaar geen AJN lidmaatschap.

Contributie AJN

Categorie Bedrag/jr, zonder KNMG
Lid € 350,-
Senior-lid VUT, OBU of pensioen.

Senior leden zijn lid van de Koepels en wel volwaardig AJN-lid met stemrecht tijdens ALV.

€ 180,-
Donateur Donateur is arts niet praktiserend of met pensioen en geen lid van de Koepels. € 100,-
  • Als u de contributie wilt betalen door middel van een factuur dan rekenen wij een toeslag van € 3,00.
  • Wij hebben de mogelijkheid om de contributie in 2 delen te betalen, hiervoor reken wij een toeslag van € 7,50. Betaling loopt dan via automatische incasso.
  • De contributie is inclusief de contributie voor de KAMG (€ 85,00).
  • Daarnaast komt er nog het KNMG deel voor het KNMG lidmaatschap bij a €126,50 Indien u in opleiding bent krijgt u hierop een korting en betaald u €42,50.
  • Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. Opzeggen kan vóór 1 december van het lopende jaar geldende voor het jaar daarop.